Perehdyttäminen ja valmennus – Onboarding

Vankka pohja menestyksekkäälle yhteistyölle

Rekrytointi on vain osa kokonaisuutta – työntekijän huolellinen perehdyttäminen ja integroiminen yritykseen alusta alkaen luovat perustan yhteiselle tielle kohti menestystä. Birn + Partners toimii yrityksen sekä valitun työntekijän tukena myös rekrytointia seuraavassa vaiheessa: työntekijän perehdyttämisessä ja valmentamisessa työtehtäviinsä.

Onboarding – kriittiset 100 ensimmäistä päivää

Onboarding tarkoittaa työtehtäviin perehdyttämistä erityisin menetelmin. Jotta valittu työntekijä saa loistavan alun uusissa tehtävissään, vaatii se suunnittelua, rohkeutta ja oikeanlaisia työkaluja. Käytännönläheinen perehdytysprosessi ensimmäisten sadan päivän aikana on oleellista sekä uuden työntekijän menestyksen ja hyvinvoinnin että yrityksen sijoituksen kannalta. Työntekijän tulee osata valmistautua hyvin tähän ajanjaksoon, ja juuri sitä varten me olemme olemassa.

Kutsumme sadan ensimmäisen päivän vaihetta Onboarding- eli perehdytysvaiheeksi, jota varten olemme luoneet ainutlaatuisen, toimivan ohjelman. Suunnitelmallisen perehdyttämisen sekä henkilökohtaisen valmennuksen ansiosta työntekijä saadaan perehdytettyä tehtäviinsä normaalia nopeammin ja tehokkaammin, mikä hyödyttää sekä työntekijää että yritystä.

Asiantuntijamme apunasi

Birn + Partners Finland Oy tarjoaa räätälöityjä perehdyttämis- ja valmennuspalveluja Espoosta käsin ympäri Suomen sekä Baltian maihin. Tarjoamme käyttöösi tehokkaan ja yksilöllisen Onboarding-ohjelman, joka pohjautuu 600 huippujohtajan kanssa toteutettuun tutkimukseen, sekä asiantuntijoidemme tuen ja tietämyksen koko perehdytysprosessin ajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenotto on ensimmäinen askel kohti uutta menestystarinaa. Täytä oheinen lomake, niin laitetaan pyörät pyörimään!

Rekisteri- / tietosuojaseloste / GDPR

Suunnitelmallisen perehdyttämisen malli